Despre noi

La Dichiseanu Art Academy oferim o oportunitate minunată cursanților de a participa la lecțiile private de  voce/canto, pian, chitară acustică/electrică, chitară bass, vioară, tobe/percuție, artă teatrală, artă fotografică și public speech. Profesorii noștri au studii superioare de specialitate, cu o bogată și recunoscută experiență practică și teoretică.

Asigurăm o pregătire artistică la cote înalte de performanță, pentru cursanți de toate vârstele și nivelurile de practică, astfel încât fiecare să își dezvolte interesele muzicale într-un mediu distractiv și plăcut. Indiferent dacă doriți să învățați pentru relaxare, să vă distrați cu prietenii, să cântați într-o trupă sau să urmați o carieră muzicală, vă oferim o gamă largă de cursuri adaptate nevoilor dvs.

Ne propunem să împărtășim experiența și cunoștințțele noastre, pentru a insufla pasiunea pentru artă. Scopul nostru este de a încuraja participarea la diferite evenimente culturale cum ar fi: recitaluri, concursuri și festivaluri muzicale.